Dags att lämna

Tja!
 
Har spenderat det senaste dygnet med att packa ner mitt rum. I nästan ett år har jag kallat detta rum mitt  hem, här har jag gråtit, stressat över plugget, drickit vin med vänner, haft sleepovers med vänner från alla världens hörn, blivit kär, fyllt år, haft masvis med förfester och filmkvällar. 
 
Såhär såg det ut när jag flyttade in.
 
Min basgrupp från retoriken kom över och vi käkade pizza och drack vin.
 
Matilda var på snabbvisit fårn Barcelona och hann med ett par dagar i Uppsala! Bästa bästa bästa ♥
 
Jag blev bästis med dessa underbara ♥
 
Fanny kom upp i höstas och då smällde vi på med världens plockbord! Men ögat var sugen på mer än vad magen klarade av så efter ett tag ringde jag ner en klasskompis som bor i huset så han kom och hjälpte oss! 
 
Förfest till baklänges-gasquen. Eftersom temat var "baklänges" så vände vi även på förfesten till en efterfest och drack drinkar och åt pizza, mycket festligt!
 
Här satt jag och pluggade inför "medborgare och samhälle", en av fem delkurser i Stats A. 
 
Fick frukost på sängen på min födelsedag av ♥:at
 
Fick tulpaner av Ellie som gjorde mig lycklig i en vecka! 
 
Senaste tilskottet på rummet är dessa små jäklar! Köpte tulpanlökar när jag var i Amsterdam som fått växa nu i vår, men blev blåst. Detta är inte tulpaner utan ogräs haha
 
Imorgon är pappa här uppe, så då har vi ett par timmar att hänga i Uppsala. Lite sista kvalitetstid med staden jag det senaste 1.5 året har kallat hem. Sedan blir det hem till kusten. Njuta av havet, alla gamla vänner och börja jobba så jag får lite pengar att röra mig med!
A piece of me ♥, Uppsala VT17 | |
#1 - - Anna:

Vilken mysig lägenhet! Lycka till på dina nya äventyr!

#2 - - Anna räka:

sån lycka att få ha blivit BÄSTIS med dig i ditt fina fina rum!!! <3

Svar: <3 <3
Frida

Upp