Sommargasque

Tja!
 
Jag påbörjade ett inlägg i fredagskväll när jag la ifrån mig böckerna vid 22.30 men sedan blev jag så trött att jag nästan somnade på stående fot. Så det inlägget försvann.
Dagarna med Oliva var superkul men svårt att helt koppla av när det ligger en tenta runt hörnet. Nu är det bara två dagar kvar sedan sitter jag i den svettiga tentasalen och gör terminens sista tenta. Har varit en kämpig men rolig kurs nu när jag har börjat greppa den. Ser så mycket fram emot att kliva ur salen på fredag och inse att nu är det över, nu har jag sommarlov! Den glädjen!!!
 
Sitter just nu i skolans bilbiotek och läser på in i det sista, har börjat med gamla tentor för att se hur jag ligger det och det går säkta men säkert framåt så det är ju bra. Parallellt köper jag även böcker till nästa termins kurser, multitasking queen! Tuff månad när en bara får halvt CSN, har full hyra och ska punga ut tusen kronor på litteratur... 
 
Men till något roligare, när Olivia var här var vi på UPS Sommargasque. Här är ett par bilder fårn en kanonkul kväll!
 
Bästis-Olle och jag! 
 
Resten av bilderna kommer när jag är på sommarlov och kan andas och tänka klart igen! Har redan glömt bort båda koderna till mina bankomatkort och nästan råkat spärra det ena, har ett försök kvar så just nu lever jag på swish tills koderna kommer tillbaka till mig haha. Så kan det gå..
 
Ha det!
Upp