Recap från helgen

Välkomnar vecka 48 med en snabb recap från helgen!
 
I fredags jobbade jag extra på Snerikes nation i deras bar, roligt pass! Dock blev det väldigt sent men lyckades ändå komma upp i någorlunda tid på lördagen. Tanken var att jag skulle hinna med lite plugg men istället fastnade jag i korridorsköket där min granne bjöd på våfflor med glass och chokladsås, en sån chans vill en ju inte bara missa. Sedan var det dags att ge sig ut i vädret. Jag, Julius och ett par kompisar hade planerat att besöka julmarknaden på Uppsala Slott. Möttes av solljus när jag klev ut genom dörren, det var inte igår! 
Marknaden i sig var inte mycket att hänga i granen tråkigt nog. Så vi snurrade bara ett varv och begav oss sedan ner till stan för att ta en mysig fika ihop. Gottade till det med varmchoklad och en bulle. Under kvällen gjorde vi inte många knop. Lagade hemmagjord pizza och såg på filmen "The Fighter". 
Under söndagen blev det plugg och sedan julbak med ett stort gäng kompisar. Vi fixade med pepperkakor och en lussekladdkaka med saffranstäcke! Riktigt sockerchock fick avsluta helgen.
 
Veckan som kommer bjuder på en hel del. Ikväll ska jag på samtal om mäns våld mot kvinnor som UN Woman bjuder in till. Imorgon ska jag på teater, på onsdag är jag bjuden på dagsfest och sen är det nästan helg igen! Gäller att peta in lite annat i livet när dagarna annars fylls av bläddrande i lagboken och djupdykningar i förvaltningsrätten. 
 
 
A piece of me ♥, Uppsala HT17 | |
Upp