Warszawa part 1

I fredags efter tentan hoppade jag på ett tåg ner till Stockholm. I huvudstaden väntade Rebecka och vi handlade middagsingredienser innan vi åkte hem till henne. Vi lagade musslor, drack bubbel och kikade på saker i Warszawa vi kunde hitta på, restauranger vi inte fick missa och vilka av de alla 1000 span på plats som hade pool. 
 
lördagsmorgon kom vi lätt ur sängen trots den tidiga timmen och vid 10:30 mötte vi Linn på Skavsta flygplats. Resan gick endast på 1.15h, så smidigt! 
 
Tidig eftermiddag kom vi fram och checkade in på vår lägenhet vi hyrt för resan, hittade till närmsta subway och fick i oss lite mat. Nästa mission var att hitta en supermarket för att handla snacks och vin till kvällen innn Tilda skulle komma från Barcelona. 
 
Innan det var dags för utgång var vi och köpte matchande masker till kvällens utgång, bara halloween en gång om året! Sedan rusade klockan fram och vi kom inte till restaurangen förrän än spansk middagstimma, alltså strax efter kl.21
(null)
 Vi åt på Souls kitchen, mycket bra och prisvärd mat!
(null)
 
Kvällen fortsatte sedan ut på klubben Copacabana! Första golvet var ett salsagolv men sedan längre in hittade vi ett hiphop/RnB-golv där vi var som klistrade hela kvällen, hade så kul!
(null)
 
söndagen sov vi ut till kl.10 och sedan gav vi oss iväg för att äta brunch på Charlotte! Beställde in nybakat bröd, croissants med 4 olika sorter med sylt, marmelad och mjölkchoklad. Efter brunchen hoppade vi in i en Uber och åkte till museum från andra världskrigen, tiden efter kriget, kommunismen, och Polens självständighet och uppbyggnad. 
(null)
(null)
(null)
 
Efter vår kulturella eftermiddag smet vi in på den stora shopping gallerian Złote Tarasy, ligger mitt i centrum. Strosade ett par timmar men ingen av oss hade egentligen råd att shoppa. Istället blev det supergod sushi! Finns alltid pengar på matkontot hehe.
(null)
 
Begav oss hemåt, piffade till oss för kväll nummer två på stan. Vi åkte ner till Gamla stan, kikade på de fina byggnaderna innan vi bestämde oss för pasta och rödtjut på en mysig restaurang. Åt i lugn och ro och sedan åkte vi mot centrum igen, men innan vi skulle hem för kvällen åkte vi upp till 44 :de våning i en skyskrapa nära vår lägenhet. Med utsikt över hela Warzsawa njöt vi av en drink innan vi begav oss hem. 
(null)(null)(null)(null)
(null)
 
 Det var våra två första dagar tillsammans <3 
A piece of me ♥, Mina Minnen ♥, Resor, Resor, and stuff | |
Upp