Blixtvisit i Göteborg

Igår morse steg jag upp i gryningen för att hoppa på ett tåg ner mot Göteborg. Min lillebror fyller år i kommande veckan så han hade bjudit upp familjen från Halmstad och mig från Uppsala på middag. Trots att jag har tenta i veckan så vägde det tyngre att få åka ner och mysa med familjen, även om det bara är för ett par timmar. 
 
Så för att göra det mesta av mina inte ens tjugofyra timmar i staden var dygnet väl planerat. Direkt när jag hoppade av tåget stod Olivia och väntade och så mötte vi upp Fanny. Tog en fika och catchade upp vad som hänt senaste tiden. Sedan en sväng hem till Fanny för att se hennes nya lägenhet innan pappa hämtade upp mig och vi åkte hem till Simon och Felicia. 
(null)
 
Efter middagen åkte pappa och hans flickvän hem till Halmstad igen och strax efter trillade Simon och Felicias vänner in och vi satt och spelade spel in på småtimmarna. 
 
Lite kämpigt att komma upp imorse men nu är  jag iaf på tåget upp till Uppsala igen. 
Veckan som väntar kommer bli tuff med tentaplugg från morgon till kväll men den som väntar på något gott... på lördag åker jag och bästisarna till Warszawa på en weekend så det ska nog få lig att hålla humöret uppe hela veckan. 
A piece of me ♥ | |
Upp